Cataloguswaarde-online.nl

nieuw design cataloguswaarde

Cataloguswaarde nieuw uiterlijk!

We hebben een nieuwe website, mooier en duidelijker voor jou. Tenminste dat denken wij. Onze nieuwe look-and-feel moet jou in staat stellen nog sneller de cataloguswaarde van een auto te vinden. Zo kun jij snel berekenen wat de dagwaarde of nieuwwaarde van de auto was. Handig als je een andere auto gaat kopen of om, bijvoorbeeld, de bijtelling van een leaseauto te berekenen.

Open voor suggesties!

Natuurlijk staan wij open voor suggesties, mocht je onze website niet gebruiksvriendelijk vinden. Laat het ons vooral weten. Wij maken de website namelijk om eenvoudig de waarde van een auto, caravan, boot of motor op te kunnen zoeken. Met dit design denken wij dat gerealiseerd te hebben, maar dat is onze mening. Heb jij een andere ervaring? Dan horen wij graag van jou!

Opzoek naar een andere of nieuw camper? Dan is het handig om even de geschiedenis van de camper op te zoeken. Zo kom je erachter wat bijvoorbeeld de nieuwwaarde van de camper ooit is geweest. Ook kun je zien of de camper wellicht geïmporteerd is uit het buitenland. Wist je dat een camper ook APK gekeurd dient te worden? Dat kun je ook direct inzien via het camper dagwaarde rapport.

Waarom de camper dagwaarde opzoeken?

Heel eenvoudig om er achter te komen wat de huidige waarde van de camper is als deze total loss verklaard wordt. Niet dat we er vanuit gaat dat dit zal gebeuren, maar toch. Om het zekere voor het onzekere te nemen moet de dagwaarde wel realistisch zijn. Zeker handig bij het kopen van een andere camper kan dit nogal eens invloed hebben op de prijs van de camper. Ook is de dagwaarde van een camper van belang bij het verzekeren van de camper. De verzekeraar zal altijd uitgaan in zijn berekeningen van de dagwaarde van de camper. Die kun jij dan al mooi toetsen voordat je met de verzekeraar gaat bellen. De verzekering zal moeten passen bij de dagwaarde van de camper. Dat is namelijk het bedrag wat uitgekeerd moet worden door de verzekeraar als de camper niet meer te herstellen is. Dat bedrag zal de verzekeraar dus willen veiligstellen en hierop zal jouw camper verzekeringspremie gebaseerd worden.

Wat kost een camper nieuw?

Wat de nieuwprijs van een camper is, is niet zo 1,2,3 te vertellen. Dit is afhankelijk van veel verschillende elementen. Zoals bijvoorbeeld het type camper, de luxe afwerking en vele opties die er te verkrijgen zijn bij het kopen van een nieuwe camper. Een nieuw camper kun je dus zo duur maken als je zelf wenst. En dan bedoelen we ook echt heel duur, tot ver over de €150.000 behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je weten wat een occasion camper nieuw heeft gekost? Voer dan het camper kenteken in en je ziet direct wat de nieuwprijs van de camper is geweest. Best handig in de onderhandelingen met de verkopende partij. Wist je dat een camper kenteken rapport nog wel meer voordelen biedt in de onderhandelingen? Wat dacht je van het schade verleden van de camper? Of de getoetste kilometerstand? Allemaal goede feiten die er voor zorgen dat je onbezorgd een camper kunt kopen.